w3c

Latest News

Stay ahead of the trends with our news.
 • Megújultak a paradox MG/SP panelek

  Megújultak a paradox MG/SP panelek

  MEGÚJUL A PARADOX MG/SP TERMÉKCSALÁD!

  Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a Paradox fejlesztései folyamatosak, amely kapcsán újdonságokról fogunk beszámolni.

  Jelenleg a legfontosabb hírünk, hogy a központ panelek kínálata megújul. A jól megszokott központ típusok egy „+” utótagok kapnak. A SP központok esetén a következő váltás történik:

  SP5500 → SP5500+

  SP6000 → SP6000+

  SP7000 → SP7000+

  A változás nem érinti az SP4000-es központot, ami elérhető a marad az eredeti formájában.

  A megújult SP központok hardveresen megújultak. Ezt első ránézésre nem feltétlenül vesszük észre, de a kommunikáció sebességén már igen, egy kicsit tovább vizsgálódva pedig felfedezhető, hogy 2 db soros portot kaptak a panelek, amelyek lehetőséget biztosítanak, hogy egyszerre IP150+ és PCS modult is csatlakoztassunk a központra úgy, hogy mindkettőt a központunk felügyeli, vagy pl. arra is lehetőséget ad, hogy egyszerre 307USB és IP150+ modullal is „rajta” legyünk a központon.

  Az erősebb hardver jó alapjául szolgál a további fejlesztéseknek és funkcióknak.

  Az MAGELLAN központok esetén a következő változásokra kell felkészülni:

  Az MG5000 központ és az MG6250-es központok kifutnak, kizárólag a készletünk erejéig elérhetőek. Az MG5050 központokat a megújult MG5050+ központ váltja, a korábbi MG5050-es központok szintén már csak a készletünk erejéig érhetőek el.

  Az RPT1 rádiós jelismétlőt az RPT1+ váltja.

  Az MG5075 központ továbbra is elérhető marad a megszokott formában.

  A termékcsalád változása az SP5500-as központot érinti először. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi megrendeléseket igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt kiszolgálni, de már az új SP5500+ központtal. A továbbiakban várható a MG5050/MG5050+ és az SP6000/SP6000+ váltás is.

  - Basic Security Kft on aug 1, 2022

  Read More
 • ÚJABB FONTOS VÁLTOZÁS AZ SP+ / MG+ SOROZATÚ PARADOX KÖZPONTOKNÁL! VISSZATÉRT AZ ATZ!

  ÚJABB FONTOS VÁLTOZÁS AZ SP+ / MG+ SOROZATÚ PARADOX KÖZPONTOKNÁL! VISSZATÉRT AZ ATZ!

  ÚJABB FONTOS VÁLTOZÁS AZ SP+ / MG+ SOROZATÚ PARADOX KÖZPONTOKNÁL! VISSZATÉRT AZ ATZ!

  Mint bizonyára tudjátok, az új, + jelzésű központok érkezésével azok többségéből kikerült az ATZ funkció. Csak az SP6000+ központ esetében maradt meg, illetve azon központoknál, melyek nem kaptak „+” jelzést, mint az SP4000, MG5075.

  Friss és igen jó hír, hogy a duplázás opciót a Paradox újra elérhetővé tette az MG5050+ és az SP5500+ esetében. Ez a legújabb firmware-ek segítségével aktiválható, melyek a weboldalunkról letölthetők: 

  •SP5500+ v1.21.002 

  • MG5050+ v1.22.005 

  Természetesen a változás miatt az eddigiekhez képest új Babyware szükséges, mely nem más, mint az 5.5.19-es verzió. Az ATZ ezen két panel esetében került visszaállításra, így már csak egyedül az SP7000+ esetében nem érhető el a funkció. A panelek frissítése folyamatosan zajlik, az új vásárlásokat már frissített panelekkel szolgáljuk ki!

  A megújult központok hardveres változást is hoztak. Két soros porttal rendelkeznek, így azon helyszínek esetében, ahol IP150 vagy IP150+ és PCS modul is van (adatkapcsolatra!), alkalmunk nyílik mindkettőt önállóan csatlakoztatni. 

  Fontos különbség ezenkívül, hogy az MG5050+ központon nincs EBUS csatlakozó, így a GSM/VDMP3 kommunikáció nem opció. 

  A PCS modulon keresztüli GSM hívás lehetőségét a többi SP+ -os panelből (SP5500+; SP6000 és SP7000 ) is kivette a gyártó, így ezeknél a központoknál a GSM távfelügyeleti és magánszemély hívást csak vonalszimulátoron keresztül használhatjuk. Ezek a központok tartalmaznak EBUS csatlakozót, így a VDMP3 továbbra is használható.

  Babyware 5.5.19

  A Paradox kiadta a Babyware szoftver legújabb, 5.5.19-es verzióját, melyet már honlapunkon is elérhettek. Előzetes tesztjeink alapján elmondható, hogy az ismert hibák jelentős részét, úgyis mint a PGM kimenetek programozhatóságát EVO rendszerek alatt, vagy a kódok láthatóságával kapcsolatos problémát ebben a verzióban megoldotta a gyártó. 

  Emiatt azt fogjátok tapasztalni, hogy a honlapon módosultak az ezzel kapcsolatos információk. 

  Az 5.4.26-os verziót is fent hagyjuk egyelőre, míg a hosszabb távú tapasztalatok alapján teljes biztonsággal azt nem tudjuk mondani, hogy nincs rá szükség, az új verzió mindent lekezel, amit az előzőek is. 

  További információért keressétek kereskedelmi vagy műszakis kollégáinkat.

  - Basic Security Kft on dec 1, 2022

  Read More

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: